Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. Oblastní Svatomartinská výstava 2016

I. Oblastní Svatomartinská výstava 2016

 

  • datum konání: 12.11.2016
  • místo konání: Mladá Boleslav, areál Krásná Louka
  • rozhodčí: Alena Košťálová


Letošní výstavní sezóna ukončena. Obvykle končíme v Praze DOUBLE Cacibem v Letňanech. Tentokrát jsem se s Petrou rozhodli jinak a Petra mě přihlásila na I. Svatomartinskou oblastní výstavu do Mladé Boleslavi.

V pátek jsem byl vykoupán a Petra doufala, že mě ráno nebude muset znovu fénovat. Opět jsme měli při ranním venčením štěstí. Zmáčel jsem si jen konečky chlupů na nožičkách.

Od rána jsem jsem byl veselý, celých 35 minut před odjezdem do Boleslavi jsem Petře nadával, jestli fakt odjedeme Alena Čermáková, nebo ten batoh balila Petra jen tak.

Ch. Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi, V1, Vítěz třídy

i_svatomartinska_ov_caterham-shahrastani.jpg

V hale jsem chodil s ocáskem nahoře, byl veselý a vůbec jsme nechtěl do bedýnky. Že je zima mi vůbec nevadilo, hlavně že jsem mezi pejsky a že jich tu bylo. Na výstavu byl přihlášen velký počet Čínských chocholatých psů...........přesně 43 výstavních jedinců..to kolikrát není ani na Mezinárodní výstavě.

Číňánky posuzovala paní Alena Košťálová. Do třídy vítězů jsem nastoupil s Cameronem Clary Aldrigen. Otázka byla, kdo z nás dvou si odnese vítěze třídy. Paní rozhodčí se velmi dlouho rozhodovala a tak jsme s Cameronem běhali společně, každý zvlášť a taky po celém kruhu...............rozhodování to bylo velmi dlouhé............až přišla ta chvíle a já byl vyhlášen vítězem třídy. Tzn. ještě mě čekalo běhání o Oblastního vítěze.

O oblastního vítěze nás nastoupilo pět...............Cimm Malý Tom, Caspian z Jestřebího království, Da Vinci ze Zatopené chajdy, Winner Powder Ankadi a moje maličkost Caterham Shahrastani.
Paní rozhodčí nás nechala proběhnout dokola, pak každého zvlášť.

Ch.Caterham Shahrastani, maj. Petra a Martin Pšádovi, Multi Ch. Cameron Clary-Aldrigen, maj. Lenka Lopourová Buttová

i_svatomartinska_ov_caterham-shahrastani_cameron-clary-aldrigen.jpg

K úplně poslednímu posouzení jsem nastoupil s Caspianem z Jestřebího království, kterého vedla Pája Horká. To už jsem byl dost free, místo běhání jsem zlobil a tak zaslouženě Oblastního vítěze získala Pája s Caspianem. Gratuluji.

Na výstavě jsem se potkal i se svou paní chovatelkou Daniela Vincová Šejvlová. Petra myslela na výstavě i na moji babičku Gessi Modrý květ, která 11.11.2016 odešla za duhový most , ale její maličká část žije ve mě dál. Snad jsem babičce nedělal ostudu.

Teď budu odpočívat a nabírat síly na sezonu r. 2017. Už víme, jaké výstavy bychom chtěli absolvovat...............ale znáte to, když chceš pobavit boha, řekni mu jaké máš plány.
Dál chodit do školičky vystavování Jitky a Martina Bastlových. Moc nám to s Petrou pomáhá.

Všem našim přátelům bych rád poděkoval za společnost, rádi jsme vás s Petrou viděli. Všem moc a moc gratulujeme. V té zimě jsme byli všichni opravdu stateční.

                                                      Váš Caterham Shahrastani.

 

Náhledy fotografií ze složky I. Svatomartinská oblastní výstava 2016