Jdi na obsah Jdi na menu
 


Národní výstava psů Brno 2014 při EDS - ČCHP

Národní výstava psů Brno 2014 při EDS - ČCHP

National Dog Show Brno 2014 at the EDS - CCD

 

  • datum konání: 25.10.
  • místo konání: BVV, Brno
  • hala/kruh: F/8
  • posuzovatel: Kavčič Marija (SLO)

Dva dny v Brně za námi, dva dny ještě před námi. Ale tentokrát už jako přímí účastníci. Caterhama jsem v pátek s Martinem vykoupala, ale povím vám, byl to očistec. Koupali jsme večer a osvětlení v pokoji katastrofa.

Ranní vstávání v pohodě, jen kdyby nebylo mokro. Ještě dofénovat tlapičky, slupnout snídani a hurá na výstaviště. S přestupem od hotelu Bílá růže na Výstaviště je to 20 minut a výhoda je,že tramvaje na sebe krásně navazují.

Do haly jsem dorazila něco k půl deváté, vyzvedla katalog a věci i s Caterhamem ubytovala u manželů Vokounových. Jedno krásné překvapení jsem měla již od čtvrtka za sebou , další náš s Caterhamem čekalo. Přišel se za námi podívat i můj manžel Martin. Martin na výstavy prakticky nechodí. 

Musím říci, že jsme měla trošku fotící lenoru. Po dvou dnech s fotoaparátem jsem si řekla, že si ty výstavy užiju.

Caterham byl v kruhu ještě ve třídě dorostu a jak to tak býválo v této výstavní sezóně většinou sám. Caterham si to musím říci užíval, na stole krásně stál nechal se prohlédnout. Jen to předvedení v pohybu nám stále pokulhávalo. No musíme dopilovat do dalších výstav.

Krásné hodnocení VN1.

Za fotečky musím poděkovat Ivetce Knotkové, protože jsou úžasné a Caterhamovi to na nich moc sluší. Vzhledem k tomu, že jsme  byli v kruhu jen krátce, říkala Ivetka, že moc fotit nešlo, ale i tak máme krásnou vzpomínku.

No jukněte do fotogalerie pod povídáním.

S Martinem jsme obešli stánky. Caterham se také prošel. Domů už se nesl v přepravce. Jak poznamenal Martin, dost se pronese. Pak se na mě podíval a já se dala do smíchu. No vždyť Caterhama takhle tahám na každou výstavu. Přestože má přepravka kolečka, Caterham popojíždění nesnáší a strašně u toho píská.

Odpoledne na hotelu jsme všichni prospali. Večeře nic moc, Caterham je vysloveně hospodský typ. Lehne pod stůl a je hodný, nežebrá, neštěká. Úžasný pes do restaurace.

Večer na pokoji ještě trošku poštěkával, protože na dvoře bylo docela rušno, ale noc víceméně prospal na svém provizorním pelíšku. Do přepravky se mu nechtělo.

Čekal nás čtvrtý den v Brně a poslední den Evropské výstavy psů. Tedy neděle a den, kdy se vystavovali Čínští chocholatí psi.

 

Náhledy fotografií ze složky Národní výstava Brno_2014 při EDS