Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zázraky se dějí

24. 2. 2021
Dnes Vám povím příběh o jednom zázraku, který se stal nedávno v mém životě.
Určitě se Vám v životě stalo, že jste na něco mysleli, něco si přáli a ono se to nakonec splnilo v tu nejméně očekávanou chvíli.
Naučila jsem se sdělit svá přání a věřit, že se JEDNOU až přijde TEN SPRAVY ČAS USKUTEČNÍ. Když lpíme a hlavně si lajnujeme, tedy očekáváme, že se naše přání splní přesně jak my chceme, a kdy chceme, obvykle byvame zklamání.
A tak jsem toto přání, nechala žít vlastním životem s vírou, že se mi jednou splní. V tu chvili mi díky okolnostem jeho splnění přišlo nereálné.
Před časem jsem jen tak nadhodila do větru, že už dlouho nikde nebylo veřejně viděno nebo slyšeno o plemeno Čínský chocholaty pes.
Aniž bych tušila, kola vesmírné energie byla dávno roztocena a vše směřovalo k jedinému cíli...k datu 19.2.2021.
Toho dne vyšlo mnohými z nás očekávané číslo časopisu Svět psů s portretem plemene Čínský chocholaty pes.
Jako milovník tohoto plemene, neboť mám jednoho osrsteneho doma, jsem si šla časopis koupit. Ještě v trafice jsem nalistovala stránky s povídáním o ČCHP.
To co následovalo se ani slovy popsat nedá....vlastně jsem nahlas pronesla jen tři slova: " To je bomba". Víc jsem že sebe vypravit nedokázala. V tu chvíli jsem byla úplně na mekko a neskutečně dojatá.
Moje přání se splnilo skoro přes půl stránky.
Uvědomila, že se se podařilo něco úžasného. Tři generace v jedné modrokvetni linii v průběhu času v různých psích časopisech.
Už víte o kom mluvím.....o trech vyjimecnych labutěnkách - Ich. Multi Ch. Oliverovi Modrý Květ, jeho synovi Ich. Multi Ch. Midnight Kissovi z Haliparku a teď vnukovi Grand Ch. Caterhamovi Shahrastani.
Jsem vděčná za každý den, kdy mohu Caterhama držet v náručí. Za každé jeho oliznuti tváře, za každý jeho úsměv, za každé zahrabani packy ve stylu paničko drbej, za každé prituleni se ke mě, i za každou lumpárnu, co provede. Protože je MŮJ.
Získala jsem dnem, kdy jsem ho s manzelem privezla domu výjimečného parťaka, přítele, kamaráda, moji spřízněnou duši, lásku na celý život a druhou polovinu srdce.
Můj sen se mi splnil hned 2x. Když před lety Svět psů uveřejnil portrét plemene Afgansky chtít, dostala jsem příležitost podělit se o svůj život s Bonnie i povidanim jak pečovat o Afgánčí kožich.
Teď, aniž bych to tušila, Caterham nekoho zaujal natolik, že mu věnoval místo skoro přes půl stránky.
ZÁZRAKY SE OPRAVDU DĚJÍ. Jen mít víru, že se mohou splnit....A pamatovat si, že vše se děje přesně jak má a ve správnou chvíli.
 
 
 
 
Olga Haller, Eva Záchulová a 81 dalším
36 komentářů
 
To se mi líbí
 
 
 
Okomentovat
 
 
Sdílet