Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malá dovolená s chůvičkou

Od čtvrtka 7.5. 2014 jsme měli s Petrou malou dovolenou u její maminky. U nás doma se totiž malovala ložnice.

Ve středu 6.5.2015 se začala ložnice pomalu vyklízet. Ve čtvrtek pak to zbylé, odpoledne byl nábytek odvezen do sběrného dvora a my s Petrou vyrazili hledat azyl k její mamince.

Jela se mnou spousta věcí, byť jsem tam měl být s Petrou jen do neděle. Přepravka jela s námi. Během těch čtyř dní jsem jí hojně využíval k odpočinku. Pokud si myslíte, že jsem spal ve své pelíšku, co mi Petra vzala s sebou, tak jste na omylu. Spal jsem s chůvičkou, tedy Petřinou maminkou v posteli.

Pěkně jsme si s Petrou odpočinuli. Já se seznamoval s novým prostředím, novými kamarády, kterých bylo pomálu. Viděl jsem živou nutrii. Chtěl jsem se kamarádit, ale nebylo mi to dovolenou.

Také jsme byli s Petrou a její maminkou na zahradě. To bylo najednou prostoru na lítání. Naběhal jsem si svá kolečka, trošku jsem je opsal od Bonnie. Poštěkal jsem všechno, co se kde hnulo za plotem. Měli jsme i hezké počasí.

Doma jsem si hodně hráli s mými hračkami. Petřina maminka bydlí ve vyšších patrech domu, takže jsem hodně slyšel ptáky, kousek za bárákem mají železniční trať, tudíž jsem slyšel vlak, nějaký trouba tůroval auto, řev na celé sídliště. No a když jsem  zaštěkal já, bylo mě plné sídliště. Akustika je tam v uspořádání domů neskutečná.

V neděli 10.5. jsme se vrátili domů. Předsíň dostala novou žlutou barvu (sluneční sárí) a ložnice barvu zelenou. Pro představu ta barva je tak tak zelená, jako je zelený "Kuličko z filmu Příšerky s.r.o.".

Týden na to dostala ložnice i nový nábytek, nové postele s matracemi. Abych nebyl ošizen, dostal jsem i já nový pelíšek se skříní na moje věci.