Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsem Grandšampion ČR

Tááák a je to oficiální, dnes 17.5.2017 jsem vyzvedla Caterhamovi jeho diplom k dosaženému titulu Český grand šampion.

Zároveň je to dnes přesně 3 roky, kdy mi Caterham neskutečně změnil život a otevřel dveře do nového nepoznaného světa.

diplom-grand-sampion-cr.jpgNikdy nebudu moci dost poděkovat Jitce a Martinovi Bastlovým a naší paní chovatelce Daniele Vincové, že mohu Caterhama provázet jeho životem.

Caterham „Kameronek“ je láska mého života. Jediný a jedinečný pes, který mě chytil na první pohled za srdce. Věděla jsem, že se o něj tentokrát už připravit nedám.
Změnil nejen můj život, ale také naší Bonninky. Svým příchodem dokázal, to co já už dávno věděla, že je Bonnie vyjmečná fenečka.

Budování vztahu mezi nimi nebylo právě lehké. Trvalo přes rok a půl, než ho Bonnie plně přijala. Stejnou dobu trvalo, než odpustila mě, že jsem si Caterhama dovolila přivést. Mají mezi sebou tak krásný vztah, ve který mnoho lidí okolo mě nevěřilo. Nedokázalo si vůbec představit, že by mohl fungovat. Bonnie jsem věřila srdcem, že ho přijme do svého života. Nebudu tvrdit, že jsem měla obavy, ale víra v ní byla o mnoho větší.

Mnoho pejsků, kteří jezdí na výstavy, jsou v jeho věku dávno Ich. Multi Ch., Caterham je „jen“ Junior Šampion ČR, Český šampion a nyní i Grand šampion České repuliky a 2x Oblastní vítěž. Pro někoho je to málo, nevýznamné.

Caterham Shahrastani, r, 2014, věk 3 měsíce,  maj. Petra a Martin Pšádovi

caterham-shahrastani_2014_3-mesice.jpg

Pro nás uběhat Junior šampiona, po všech peripetiích, kterými jsme si do jeho 15 měsíců prošli, byl malý zázrak. Vlastně jsem pokus o Junior šampiona málem vzdala.

Českého šampiona jsme doběhali pár dní před jeho druhými narozeninami a také s velkým štěstím. Vděčím za něj člověku, který z nás v kruhu vydoloval to nejlepší a tím nám dokončení titulu umožnil.

Grand šampion má také svou pohádku, protože jsme ho v Českých Budějovicích v roce 2016 začali a na stejném místě na jaře 2017 dokončili.

Grand Ch. Caterham Shahrastani, r, 2017, věk 3 roky a 2 měsíce,  maj. Petra a Martin Pšádovi

caterham-shahrastani_2017_3-roky-a-2-mesice.jpg

Pro mě jsou však výstavy jen tou pomyslnou třešničkou na dortu. Nemohou přebýt vědomí, že já vyhrála to nejvíc, co jsem mohla ve chvíli, kdy jsme s Caterhamem spojili naše životy. To žádný získaný titul nedokáže.

Neříkám, že nemám další sny spojené s výstavami, ale prioritou bylo, je a vždy bude, aby se Caterham výstavami bavil.

V tuto chvíli si přeji jediné, aby Caterhamovi vydrželo zdravíčko a aby byl se svou afghánčí kamarádkou Bonnie co nejdéle. Přeci jen Bonnie se nezadržitelně blíží k 11. narozeninám